Pe unde ma duc pasii... Fly like a leaf in the wind...

joi, 11 iunie 2009

Ce lume nebuna!!!!!!!!!

"Un transsexual american, nascut femeie, care a urmat tratamente pentru a deveni barbat, a nascut marti al doilea sau copil, transmite ABC News, citat de AFP. Barbatul in varsta de 35 de ani, care a dat nastere in vara anului 2008 unei fetite, Susan, a nascut si un baietel, potrivit ABC News. Thomas Beatie, care este legal barbat, dar care si-a pastrat organele feminine de reproducere dupa ce si-a schimbat sexul, a facut senzatie anul trecut, cand a ramas insarcinat pentru prima oara.
Implicat intr-o relatie homosexuala cu o femeie numita Nancy, Thomas Beatie, nascut Tracy, si-a schimbat legal sexul in 1998, printr-un tratatment hormonal. El s-a casatorit apoi cu Nancy, in varsta de 46 de ani. Transsexualul a explicat ca dupa prima sa nastere nu a mai reluat tratamentul cu hormoni masculini pentru a putea avea inca un copil. El a ramas insarcinat prin inseminare artificiala. Intr-un articol publicat in primavara, el a anuntat ca este gravid din nou, ceea ce a generat o frenezie mediatica si o polemica privind valorile traditionale, relateaza ABC News pe site. "A ascunde un barbat insarcinat este ca si cum ai ascunde o gorila de 400 de kilograme", a declarat el, explicand decizia de a face publica informatia. Beatie s-a declarat surprins de cat de repede s-a raspandit informatia despre "barbatul insarcinat. "Am fost socat ca a facut inconjurul lumii in 24 de ore. Adica era pe site-urile chineze, pe site-urile din Romania si Rusia si Brazilia". a scris el. El a devenit o tinta a tabloidelor si a primit numeroase amenintari cu moartea, iar multe critici circula in continuare pe internet."

sursa


21 de comentarii:

Ina Todoran spunea...

Ma intreb CAT ne mai rabda Dumnezeu! Mie mi se pare strigator la cer. Chiar ca e o lume nebuna... In fond ala e o femeie care se da barbat, nu e nimic iesit din comun ca a nascut insa ce ma revolta e faptul ca incurajeaza relatiile homosexuale. Asta este cel mai grav aspect.

Ana Thomas spunea...

Mare dreptate ai, draga Ina!Din acelasi motiv am postat si eu...

IrinaBohemianDance spunea...

Mi-e tare greu sa inteleg astfel de oameni,desi nu el a ales sa fie asa...Adevarul e ca nu-mi pot imagina cum e sa fii femeie si totusi in mintea ta sa te crezi barbat...Totusi nu pot decat s-o compatimesc pe tipa respectiva...

Daniela spunea...

Nu ne mai rabda mult...ne-a rabdat destul si ni s-a suit la cap; suntem o specie degenerata si compromisa ,din nefericire...imi pare rau ca m-am nascut in secolul trecut...asta e un timp in care nu as fi vrut sa "apar" si sa vad asemenea oroare si multe altele...

Marius spunea...

Multe vedem in Romania da' nici America nu e normala ! Dixit ! :)

laly spunea...

Cred ca ar trebui sa ne uitam inainte in ograda nostra.... relatiile homosexuale sunt si vor mai fi si o sa ne rabde, stati linistiti!

Tot ce vad eu este un om care se bucura de copilul pe care-l va avea! Nu stiu de unde vorbiti de degenerare....Este vorba de un om fericit si punct

Paul spunea...

Nu sunt de-acord cu tine Ialy, societatea nu poate promova astfel de relatii, in schimb le poate tolera tacit, dar de aici pana a arata copiilor nostrii astfel de anomalii ale vietii este cale lunga, sa fim seriosi. Homosexualitatea nu reprezinta o normalitate a vietii umane, ei sun o exceptie a dereglarilor ce survin in organismul lor, este in fapt o BOALA incurabila pe care nu trebuie sa le-o daruim spre promovare odraslelor noastre dragi.
Chiar sti ce s-a intamplat la POMPEI in Italia??
Oare nu datorita dezmatului ce a existat in acele timpuri, Dumnezeu a trimis pedeapsa asupra acelei societati degradante moral, distrugandu0o din temelii??
Dincolo de punctul ce l-ai pus, da-mi voie sa citesc mai departe, speculand ca, in spatele acestuia se ascunde de fapt frustarea ce te cuprinde ca urmare a faptului ca marea majoritate a societatii nu poate accepta homosexualitatea, lesbianismul...drept MODELE DE URMAT !

laly spunea...

Hai sa fim seriosi....de la faptul ca exista anomalii ai ajuns sa le zici modele de urmat???
Hai sa ii impuscam pe aia care se nasc cu 3 picioare?

Unu la mana- nu cred in Dumnezeu si doi la mana- raman, multumesc, tocmai fara frustrari, acceptand ca exista anomalii pe pamant si pot trai linistita fara sa mi se para strigator la cer ca nu toata lumea e ca mine.

Si crede-ma, copil meu va avea modele de urmat ce i le voi insufla eu si tac`su, nu un oarecare de la televizor. Se cheama educatie.

Paul spunea...

Faptul ca nu crezi in Dumnezeu spune multe, orizontul tau de dezvoltare umana este sarac si sec, poti sa fi scolata, poti sa nu fi, inseamna ca rezultanta acestei viziuni despre lume se datoreaza unor factori de educatie. Nu inteleg de ce te superi pentru ca nu sunt de-acord cu modul tau de gandire. Aaceasta viziune despre lume poate fi datorata unor modele pe care le-ai urmat de-alungul vietii, constient sau independent de vointa ta. Poate fi lipsa unei educatii, in primii ani de viata, in general cei ce au astfel de conceptii, provin din familii destramate, fugiti de-acasa, ce duc viata duplicitara, ce se cred autostiuitori si care sfarsesc prin a se razvrati impotriva bunului simt, al regulilor de viata etc. As trage multe concluzii, insa nu se cade sa te jignesc, nu sunt "la mine acasa" si nici nu mi-am propus sa fac o dezbatere de acest gen pe blogul altcuiva.
Pacat de acei copii ce primesc astfel de educatie de la parinti ce ridica la rang de cinste homosexualitatea, si paganismul.
Sper din suflet ca pana la sfarsitul vietii sa-ti dai seama ca Dumnezeu vegheaza asupra capetelor noastre, sunt sigur ca te va ierta precum si eu o fac acum.

Leo spunea...

Il...o...stiu ! Al doilea copil ? Cat de egoist sa fii sa nu te gandesti la viitorul acelui copil... "Pe mine m-a nascut tata !"
Oamenii astia fara scrupule se joaca cu natura.

laly spunea...

Paul, gresit total tot ce zici tu acolo. Presupui din start ca nu am bun simt. Eu am regulile mele, care, spun eu, au mai mult bun simt decat orice biblie. Si doi la mana, nu ii judec pe altii, cum fac unii. De aici zic ca asta e.

Asa sariti de cur in sus cum cineva nu e de acord cu voi, astia care va sustineti candidatura pe pamant sub perdeaua lui Dumnezeu. Nu, multumesc, nu este o chestie de dat seama pana la sfarsitul vietii. Nu-mi dori lucruri pe care eu nu mi le doresc, la naiba, ce ti-am facut sa imi doresti ceea ce eu as detesta la mine???


Nu am nimic cu crezul tau, nu incerc sa te conving ca nu exista, este o simpla dezbatere intre opinii diferite, asa ca nu incerca tu sa faci pe mesia, aducandu-ma pe calea cea dreapta sau dorindu-mi sa "imi dau seama pana la sfarsitul vietii".....
Eu sunt in lumea mea pe calea cea dreapta.

Pff, ce tupeu mi se pare din partea ta, ca din partea tuturor care se cred cei mai buni DOAR pentru ca-l iubesc pe Dumnezeu.
Ei ghici, nu sunteti mai buni decat restul.
Si in plus de asta aberezi si ma jignesti.
Aberezi ca spui ca ridic la rang de cinste homosexualitatea. Nu intelegi nimic si n-ai sa intelegi niciodata, ai ochelari de cal, probabil esti comunist. Crezi ca daca traiesti la tara si iubesti animalele ai dreptul sa te crezi mai bun? Crezi ca esti mai pur? Doar faptul ca ii urasti pe astia ca mine, care au parerile lor proprii te face sa fii mai rau.

Urasti din start si iti place sa pari oaia alba, salvatoare, vai ce cuvinte marete si cum ai salva tu lumna...ce-ai face daca ai avea tu un fiu homosexual? Ai salva lumea de el?

Prin faptul ca nu-mi pasa ca traiesc oameni diferiti de mine langa mine nu inseamna ca n-am educatie, familie sau ce mai aberezi pe acolo. Faptul ca un cretin se bucura sa nasca nu ma poate face sa-l urasc. Nu pot, na! Nu ma deranjeaza cu nimic, la naiba!

Iar chestia cu educatia e iarasi o megaaberatie. Clar nu o sa fie si copilul meu homo doar ca vede la teleu un cretin care naste. Lol, doar eu vad cata aberatia?

Si pls, nu ma lua cu texte ca homosexualii vor cuceri lumea. Ca n-o vor face. Majoritatea vor ramane forever straight si ce, nu e loc si pentru ciudati?

Si tot io sunt needucata si rea? Daca asta e Dumnezeu, daca el te invata sa nu accepti defectele semenilor tai, cred pentru a mia oara, ca am ales bine sa nu cred in el.

Si sper ca pana la sfarsitul vietii sa nu imi pierd ratiunea si capacitatea de a decide EU ce e rau si ce e bine.

laly spunea...

Ups ce carnat am scris :D
Sry, Ana, m-am luat cu valul

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
laly spunea...

Lol :)

Paul spunea...

Imi cer scuze Laly, nu sunt mitocan, am promis sa nu raspund si asa am sa fac.
Ai tot dreptul sa gandesti asa, eu nu sunt un fanatic, respect tot ce ma inconjoara atata timp cat sunt respectat.
O zi buna!

elena marin-alexe spunea...

Terra alearga pe ultima ei suta de metri si noi oamenii am degenerat si continuam inca...
Cineva acolo sus vede totul si cred ca e timpul sa vina ....Ma doare ca traiesc intr-o lume din ce in ce mai destrabalata, mai grotesca, mai insensibila....si ma intreb: pana cand vom mai asista la asemenea 'evenimenta' de degradare umana?
Am o veste buna: Vine Isus!

elena marin-alexe spunea...

laly - Nu vreau sa intru in polemica, nu-mi place sa ma contrazic, dar nu pot sa nu fiu de acord cu Paul, si implicit cu Biblia.
Ma rog Domnului sa primesti lumina si sa regreti intr-o zi aceste ganduri pe care le-ai transpus aici.Dumnezeu te iubeste mult, caci a gustat moartea si pentru tine, draga mea.
O noapte cu vise frumoase si multa pace iti doresc din tot sufletul
Imi cer scuze de interventie, dar nu pot altfel, caci Iubirea da Iubire, si eu iti iubesc sufletul.

Paul spunea...

"Dar dacă iubeşti şi trebuie să ai dorinţe,
fie ca acestea să fie:

Să te topeşti de iubire în tot şi să devii
izvor de iubire divină ce susurul în
noapte-şi cântă;

Să cunoşti adeseori durerea prea marii
duioşii;

Să fii rănit şi îmbătat de înţelegerea
iubirii;

Să te trezeşti în zori, cu inima mereu
înaripată şi să înalţi plin de recunoştinţă
mulţumire pentru încă o zi de iubire;

Să te odihneşti, copleşit de beatitudine,
la ceasul amiezii şi să cugeţi la extazul iubirii;

Să te întorci împăcat şi debordând de
fericire acasă la ora amurgului;

Şi apoi să adormi înălţând din inimă o
rugă pentru fiinţa iubită, iar pe buze să
ai un cântec de laudă."
Kahlil Gibran-Iubirea coplesitoare

Daniela spunea...

America nu a fost niciodata normala, Marius :) ..parerea personala...

Daniela spunea...

Elena Marin, frumos ai grait ...:) Fie ca Cel de Sus si ii lumineze sufletul..

laly spunea...

@ Elena: Respect tot ce e in jurul meu si nu judec pe nimeni, nu incerc sa schimb pe nimeni. Cuvintele frumoase, ca cele ale tale, nu au cum sa nasca o polemica.

Dar imi doresc ca oamenii, atunci cand gasesc o parere diferita de a lor, macar sa o poata accepta, nu sa arunce cu noroi.

Decat sa-mi fie sufletul luminat, am ales sa il luminez eu. Si mi se poate reprosa poate orice, dar nu de suflet. Asa am reusit sa nu arunc cu pietre in cei care nu sunt ca mine.
Sa inteleg ca daca as avea disfunctii sexuale, nu ar mai trebui sa traiesc?

Eu cred ca bunatatea nu sta in vorbe, cred ca alinarea vine din fiecare, atunci cand doreste.

Nu stiu cum pot fi mai "luminata" de atat...
Merci pt cuvinte, nici eu nu vreau sa ma cert. Opiniile diferite pot fi sustinute si cu bunatate si iubire, crede-ma.