Pe unde ma duc pasii... Fly like a leaf in the wind...

vineri, 26 iunie 2009

IMPUNATORUL MOUNT HOOD!



9 comentarii:

Paul spunea...

Plimbareato... Podul de la cascada e impresionant...

aventoro spunea...

foarte frumos peisajul

Paul spunea...

Ce contrast frumos, verdele ce arata viata si muntele semet incarcat de zapada, toate daruiesc sufletului frumusete si putere, aratandu-i ca noi complectam acest univers printr-o legatura indistructibila, eterogena cu mama natura.

Ana Thomas spunea...

Paul---multam de vizita, ma onoreaza!Podul de la MULTNOMAH WATERFALLS a fost momentul meu de WOOOOOW!!!
IMPRESIONANT!

Ana Thomas spunea...

Sergiu--este impresionant Mount Hood-ul, are 3429 m altitudine!Se spune ca, vulcan fiind, ar fi inca activ....WOOOOW!

Ana Thomas spunea...

Paul draga---aceasta legatura cu natura,pe care n-o putem nega oricat am vrea asta, ma face sa ma gandesc serios la mutarea pe acele meleaguri!
Fata de caldura si uscaciunea din California, in Oregon,pentru o saptamana, am simtit din nou ca pot respira!M-am simtit vie...plina de viata!
Multam de vizita!

Paul spunea...

Cu mare drag o fac de fiecare data!

Daniela spunea...

Tu vrei sa scapi de uscaciune si noi ne sufocam de umezeala aici :). Oricum nu imi prieste nici o clima a Americii :)) fie ea uscata sau umeda; asa ca directia e Romania cat pot de curand..
Muntele e frumos si impunator intradevar ..macar cu astea se mai "scot" si americanii caci in rest nu prea ai ce sa vezi pe aici pe la ei. Ti-am spus vreodata cum am "depistat" un teatru la ei? iti spun acum: ma plimbam cu Karina intr-un parculet de cartier plasat printre copacii gen padure care inconjoara Parma; in spatele parcului , in fundul unei vai, printre copaci, se afla o cladire caramizie care abia se zarea, fara inscriptie, fara orar, fara fatada..arata ca o fabrica in miniatura si fara geamuri! este cladirea teatrului...!!el stie care...in schimb fast food-urile si alte prostii sunt plasate in plina strada, la vedere...vai de cultura americanilor..

Ana Thomas spunea...

Hmmm, nu ma mira aventura ta...uneori am impresia ca americanii sunt doar un popor de consumatori.Dar, doar din punct de vedere comercial...
Si totusi...am inteles ca, Coasta de Est ar fi mult mai aproape de stilul de viata european.
Mda...nu stiu ce sa zic...sunt si aici teatre, sali de spectacole, insa nu sunt deloc puse in valoare!Trebuie sa le descoperi singur...
Gand de bine, draga mea,si sper sa ti se implineasca ceea ce iti doresti!