Multumesc din suflet, draga Judy! Sunt prinsa pana peste cap cu scoala...si nu nu am mai avut timp de viata virtuala! Dar incerc ca macar din cand in cand sa intru si sa mai postez cate ceva! Sunt mai activa pe blogul culinar... Oricum, citesc majoritatea blogulor pe care le am in lista! Gand bun, numai bine!
From seasonal ingredients harvested from the family garden, to the traditional slaughtering of pigs before Christmas and of lamb before Easter, to Ana's father picking up wild mushrooms in the Carpathian forests; these childhood memories contribute to RomAna's emphasis on naturalness and the desire to use only local, seasonal and sustainable ingredients.
12 comentarii:
Tartoras,bine ai revenit!!!Chiar ma gandeam la tine zilele astea...ma bucur sa te revad!!!Numai bine draga mea!!!
Multumesc din suflet, draga Judy!
Sunt prinsa pana peste cap cu scoala...si nu nu am mai avut timp de viata virtuala!
Dar incerc ca macar din cand in cand sa intru si sa mai postez cate ceva!
Sunt mai activa pe blogul culinar...
Oricum, citesc majoritatea blogulor pe care le am in lista!
Gand bun, numai bine!
Doua surprize, Tartoras : noua postare si fotografia noua. Deopotriva de placute!
Ma onoreaza si vizita dvs. si comentariul!
Gand bun, sanatate multa!
Hei, Tartoras,
bine ai revenit! ce ma bucur sa te vad, noul look e traznet! pupicuri :-*
Te imbratisez draga mea,ma bucur sa te citesc din nou!
Sa ai parte de o saptamana implinitoare si sa auzim numai de bine!
mai sa fie dar inclinata tare e strada...ooooof strazile din san francisco :D
Doamna, bine ati venit pe Arrakis!
Te pup,te imbratisez si asteptam de la tine vesti!
Frumoase postari! Felicitari! salutari de la
http://armoniasimturilor.blogspot.com/
frumos... :)
unic!
Trimiteți un comentariu