Daca mi-o cereti, am s-o fac cu mare placere, vroiam doar din umbra sa ma bucur de privilegiul de a va putea citi. Nu sunt doi, fiti siguri de asta, al doilea nu va sti sa cugete astfel...
From seasonal ingredients harvested from the family garden, to the traditional slaughtering of pigs before Christmas and of lamb before Easter, to Ana's father picking up wild mushrooms in the Carpathian forests; these childhood memories contribute to RomAna's emphasis on naturalness and the desire to use only local, seasonal and sustainable ingredients.
14 comentarii:
Draguti ursuleti...
O zi frumoasa!
irina
Mi s-a parut ceva inedit , mai ales in mijlocul orasului!
O noapte placuta si tie, draga mea!
Ana
Cata fericire emani, ma bucur pentru tine, restul...ce mai conteaza!
De ziua Americii, primeste o imbratisare calda, prieteneasca din partea mea...frumoasa doamna!
Multumesc frumos, stimate domn!
ce-as da eu sa fiu in locul focii!!!:)
Cine esti tu, anonimule????
un om ce va admira, scriu tare rar, ca sa n-o dau in petec, prefer sa gust din cei frumos si bun!
Anonimule....doua vizite la aceeasi postare!
Hmmmm, cine esti tu oare?????
Poti sa scrii mai des...nu ma supar chiar deloc!!
Sau sunt doi anonimi????
Daca mi-o cereti, am s-o fac cu mare placere, vroiam doar din umbra sa ma bucur de privilegiul de a va putea citi. Nu sunt doi, fiti siguri de asta, al doilea nu va sti sa cugete astfel...
Ahhh, apropos...anonimule...oricine-ai fi...vorbeste liber...nu cu dumneavoastra!
Multam fain!;)
Trimiteți un comentariu